FROKOSTBORD

 For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

Kr. 350 pr. kuvert

(Inkl. entré til Tivoli 455 kr.)

Frokosten serveres sharing style

1. SERVERING
Karry-sennepssild

m. løg, kapers, æble.

&
Skagensalat

m. håndpillede nordsørejer, mayonnaise, dild, ørredrogn.

&
Surdejsbrød, rugbrød og smør.

2. SERVERING
Smørstegt fiskefilet

m. remoulade, citron.

&
Hønsesalat

m. svampe, sennep, urter, sprødt kyllingeskind.

DESSERT
Citronfromage
m. pocheret frugt, crumble.

 

-

TILKØBSMULIGHEDER

Laksetatar

citrusmarineret,

m. friske urter.

(serveres med 1. servering)

 og/eller


Lune fiskefrikadeller

m. torsk, laks, tatarsauce, citron.  (serveres med 2. servering)

Kr. 75 pr. tilkøb
Tilkøb skal bestilles af alle i selskabet.

FISKE- & SKALDYRSMENU

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

Kr. 800 pr. kuvert

(Inkl. entré til Tivoli kr. 895 )

Menuen serveres sharing style

FORRETTER
Stracciatella 

zucchini, oliventapenade, ristet pistache

&
Bacalao 

torskefisk, olivenolie, karse.

&
Laksetatar 

citrusmarineret m. friske urter

&

Surdejsbrød med smør

HOVEDRET
Halv Hummer

m. mayonnaise, citron, serveres afkølet.

&
Jomfruhummere

m. hvidløg, persille.

&
Grøn salat 
m. urter, vinaigrette

&

Pommes frites

PAVLOVA
Sprød marengs bund, flødeskum, sæsonens bær


Inkl. vand m/u brus

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert

2-RETTERS MENU

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

2-RETTERS MENU KR. 345
(Inkl. entré til Tivoli kr. 440) 

 

Sammensæt selv jeres menu med forret/hovedret eller hovedret/dessert

Samme menu vælges af hele selskabet.
 

FORRETTER


SKALDYRSBISQUE
håndpillede rejer, tomater, dild, Surdejsbrød, smør

BACALAO
torskefisk, olivenolie, ristet surdejsbrød

LAKSETATAR
citrusmarineret m. friske urter
-
HOVEDRETTER


BAGT LAKS
zucchini, asparges, grønt, små kartofler, blanquette sauce

UNGHANE
Sæsonens grønt, puré, kartofler, skysauce

FLAT IRON STEAK
Sæsonens grønt, puré, kartofler, fermenteret peber sauce.

-

DESSERTER


CITRONFROMAGE
pocheret frugt, crumble

 

PAVLOVA
sprød marengsbund, flødeskum, sæsonens bær


SUNDAE
vaniljeis, salt caramel, krokant

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert

3-RETTERS MENU

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

3-RETTERS MENU KR. 395
(Inkl. entré til Tivoli kr. 490) 

 

Sammensæt selv jeres menu med forret/hovedret/dessert.

Samme menu vælges af hele selskabet.
 

FORRETTER


SKALDYRSBISQUE
håndpillede rejer, tomater, dild, Surdejsbrød, smør

BACALAO
torskefisk, olivenolie, ristet surdejsbrød

LAKSETATAR
citrusmarineret m. friske urter
-
HOVEDRETTER


BAGT LAKS
zucchini, asparges, grønt, små kartofler, blanquette sauce

UNGHANE
Sæsonens grønt, puré, kartofler, skysauce

FLAT IRON STEAK
Sæsonens grønt, puré, kartofler, fermenteret peber sauce.

-

DESSERTER


CITRONFROMAGE
pocheret frugt, crumble

 

PAVLOVA
sprød marengsbund, flødeskum, sæsonens bær


SUNDAE
vaniljeis, salt caramel, krokant

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert