top of page

FROKOSTBORD

 Gældende til og med 25.9.22

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

Kr. 350 pr. kuvert

(Inkl. entré til Tivoli 455 kr.)

Frokosten serveres sharing style

1. SERVERING

Bacalao

torskefisk, olivenolie

&

Skagensalat

m. håndpillede nordsørejer, mayonnaise, dild, ørredrogn

&
Surdejsbrød, rugbrød og smør

2. SERVERING
Smørstegt fiskefilet

m. remoulade, citron

&
Hønsesalat

m. svampe, sennep, urter, sprødt kyllingeskind

DESSERT
Koldskåls-panna cotta
m. blåbær, nøddecrumble

 

-

TILKØBSMULIGHEDER

Laksetatar

citrusmarineret,

 friske urter

(serveres med 1. servering)

 og/eller


Lune fiskefrikadeller

m. torsk, laks, tartarsauce, citron  (serveres med 2. servering)

Kr. 75 pr. tilkøb
Tilkøb skal bestilles af alle i selskabet

FISKE- & SKALDYRSMENU

 Gældende til og med 25.9.22

 

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

Kr. 800 pr. kuvert

(Inkl. entré til Tivoli kr. 895 )

Menuen serveres sharing style

FORRETTER
Stracciatella 

zucchini, oliventapenade, pistacie

&
Bacalao 

torskefisk, olivenolie

&
Laksetatar 

citrusmarineret m. friske urter

&

Surdejsbrød med smør

HOVEDRET
Halv Hummer

m. mayonnaise, citron, serveres afkølet.

&
Jomfruhummere

m. hvidløg, persille.

&
Grøn salat 
m. urter, vinaigrette

&

Pommes frites

DESSERT

Pavlova
Sprød marengsbund, friske bær, lime-mascarponecreme


Inkl. vand m/u brus

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert

2-RETTERS MENU

 Gældende til og med 25.9.22

 

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

2-RETTERS MENU KR. 345
(Inkl. entré til Tivoli kr. 440) 

 

Sammensæt selv jeres menu med forret/hovedret eller hovedret/dessert

Samme menu vælges af hele selskabet.
 

FORRETTER


Muslingesuppe
torskefisk, glaskål,

friske urter 

BACALAO
torskefisk, olivenolie, ristet surdejsbrød

LAKSETATAR
citrusmarineret m. friske urter
-
HOVEDRETTER


BAGT LAKS
broccolini, små kartofler,

blanquette sauce

UNGHANEOVERLÅR
sæsonens grønt, puré, kartofler, hønsesauce

FLAT IRON STEAK
sæsonens grønt, puré, kartofler, fermenteret pebersauce.

-

DESSERTER


KÆRNEMÆLKS-PANNA COTTA
blåbær, nøddecrumble

 

PAVLOVA
sprød marengsbund, friske bær, lime-mascarponecreme


SUNDAE
vaniljeis, salt caramel, krokant

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert

3-RETTERS MENU

 Gældende til og med 25.9.22

 

For selskaber på min. 10 personer ved forudbestilling

3-RETTERS MENU KR. 395
(Inkl. entré til Tivoli kr. 490) 

 

Sammensæt selv jeres menu med forret/hovedret/dessert.

Samme menu vælges af hele selskabet.
 

FORRETTER

 

Muslingesuppe
torskefisk, glaskål,

friske urter

BACALAO
torskefisk, olivenolie, ristet surdejsbrød

LAKSETATAR
citrusmarineret m. friske urter
-
HOVEDRETTER

 

BAGT LAKS

broccolini, små kartofler,

blanquette sauce

UNGHANEOVERLÅR

sæsonens grønt, puré, kartofler, hønsesauce

FLAT IRON STEAK
Sæsonens grønt, puré, kartofler, fermenteret pebersauce.

-

DESSERTER


KÆRNEMÆLKS-PANNA COTTA
blåbær, nøddecrumble

 

PAVLOVA
sprød marengsbund, friske bær, lime-mascarponecreme


SUNDAE
vaniljeis, salt caramel, krokant

-

TILKØBSMULIGHEDER

Bobler & Snacks
Et glas Cava, oliven og mandler

Kr. 125 pr. kuvert
 

Øl, vin & vand under middagen:

Royal Pilsner, Classic, rosé, hvid - og rødvin, vand m/u brus,
Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi og Nikoline

(2 timer)

Kr. 300 pr. kuvert
 

Kaffe & Sødt
Alm. kaffe/te ad libitum og et stykke Summerbird chokolade

Kr. 55 pr. kuvert

bottom of page