top of page

Sankt Hans Aften

Tivoli fejrer Sankt Hans Aften med bål på Tivolisøen d. 23. juni.

Vi har naturligvis sammensat en menu, som I kan nyde på restaurantens 1. sal med direkte udsyn til Annette Heicks koncert på Plænescenen, inden I begiver Jer mod Tivolisøen, for at se årets Sankt Hans bål, som tændes kl. 21:30.

Se aftenens program samt Figaros Sankt Hans Menu nedenfor, hvor det også er muligt at finde links direkte til reservation samt Tivolis fulde program for d. 23. juni.

Sankt Hans Menu, Musik & Bål

Aftenen starter kl. 18:00.

Kl. 19:00 Det danske band Blæst spiller på Plænescenen.

Kl. 21:00 siger vi tak for i aften, og bevæger os med Tivolisøen for at se årets Sankt Hans bål.

MENU:

VELKOMMEN

Bobler & snacks

 

FORRET

Skagentoast med håndpillede Nordsørejer, mayonnaise, dild, ristet surdejsbrød

 

HOVEDRET

Hel bagt rødtunge med grillet forårsløg, små kartofler, citron

 

DESSERT

Koldskålsmousse med jordbær, grøn chokolade.

 

Pr. person kr. 595

Bemærk, at alle reservationer forudbetales.

Bemærk at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.

Reservationen er gældende til et af restaurantens tre områder på 1. sal. Områderne kan ses herunder. Ved spørgsmål ang. placering, kontakt os venligst pr. mail på info@figaro-tivoli.dk.

Ved reservationer til mere end 6 personer til Sankt Hans, bedes du kontakte os direkte pr. telefon eller mail.

OMRÅDER PÅ FIGAROS FØRSTE SAL

BALKONEN

SPORVOGNEN

SPISESTUEN

DSC00762.jpg
DSC00791.jpg
DSC08655.jpg

Balkonen er vores overdækket udendørsområde med varmelamper og tæpper på første sal.

Her er i alt 18 pladser, og er for dem, der ikke har noget imod at sidde lidt tæt.

Sporvognen har i alt 26 pladser, og på dage med godt vejr, vil vinduerne, der vender mod scenen, være åbne for den bedst mulige koncertoplevelse.

På billedet ses forslag til bordopstilling til selskab.

I spisestuen er der udsigt til Plænen og Scenen. Her er både pladser ved vinduerne, og lidt længere inde i lokalet. Flere af vinduerne kan åbnes, så musikken kan nydes til fulde.

bottom of page