EVENTS, FREDAGSROCK
OG HAVEFEST

Med placeringen lige ved siden af Plænen og Scenen i Tivoli, er vi naturligvis altid klar til at byde velkommen med særlige menuer til både Fredagsrock, mærkedage, teaterforestillinger osv.

 

Skal du deltage i et af de mange arrangementer, der foregår i Tivoli, og ønsker du at booke bord i den forbindelse, så kontakt os direkte eller book her på siden - vælg blot det event, du ønsker at booke til.

 

Til Havefest og Fredagsrock er der altid særligt mange besøgende i og omkring restauranten, og lydniveauet i restauranten stiger under koncerterne. Det vil være muligt at booke specifikke menuer til de forskellige arrangementer - disse vil fremgå under bookingsiden, og skal bookes på forhånd.

 

Ved reservationer til mere end 6 personer til Havefest eller Fredagsrock, bedes du kontakte os direkte pr. telefon eller mail.

Pga. Covid-19 er det endnu ikke muligt at bestille bord til Fredagsrock. Disse bookinger vil fremgå på bookingsiden, når programmet for Fredagsrock er fastlagt. Til gengæld er det i mellemtiden muligt at booke til Tivolis Havefest-arrangementer, som erstatter Fredagsrock, indtil dette er tilbage, som vi kender det.

Følg med i Tivolis eventkalender for kommende events i haven. Du finder eventkalderen via nedenstående knap.

DSC00772.jpg